Εταιρικό προφίλ


Το μεταφραστικό γραφείο  Εlectra Translations  ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2000.  Σήμερα είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες και επιτυχημένες εταιρείες με εξέχουσα θέση στην αγορά, η οποία προσφέρει υπηρεσίες  μετάφρασης και διερμηνείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  

Στο  διάστημα αυτό μεταφράσαμε χιλιάδες σελίδες κειμένων από διάφορους τομείς. Εκτός αυτού, αποκτήσαμε πλούσια εμπειρία σε ευρύ φάσμα θεμάτων που προέκυπταν στην επαγγελματική μας πορεία και απαιτούσαν την άμεση και υπεύθυνη ανταπόκρισή μας.

Οι εμπειρογνώμονες και εξειδικευμένοι συνεργάτες που στελεχώνουν την ομάδα μας, επεκτείνουν διαρκώς τον  επαγγελματικό τομέα δράσης τους, ενημερωνόμενοι για τις απαιτήσεις της αγοράς, ενώ παράλληλα φροντίζουν να διευρύνουν τα γνωστικά τους πεδία χάρη στην εφαρμογή  καινοτόμων μεταφραστικών μεθόδων. Κατ’ επέκταση,  η ομάδα μας αποτελείται από δημιουργικούς και  υπεύθυνους επαγγελματίες-μεταφραστές και επιμελητές-αναθεωρητές-διορθωτές, οι όποιοι επιδεικνύουν ενθουσιασμό και απαράμιλλη αφοσίωση στο έργο τους, ενώ επιδιώκουν βέλτιστη ποιότητα. Είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Στην ομάδα μας συγκαταλέγονται όχι μόνο εσωτερικοί αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες. Όλοι ανεξαιρέτως έχουν υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο πριν την επιλογή τους και αποδεικνύουν έμπρακτα τον υψηλό επαγγελματισμό τους. 

Η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του Εlectra Translations, κ. Ηλέκτρα Φιλιππίδου,  είναι μέλος της Διεθνούς  Ομοσπονδίας Μεταφραστών (FIT), καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ПЕМ).

Στους τακτικούς πελάτες του γραφείου μας συγκαταλέγονται διεθνείς οργανισμοί και κυβερνητικοί φορείς, μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, τράπεζες, γραφεία που αντιπροσωπεύουν ξένες εταιρείες καθώς και ιδιώτες.

Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε με ασφάλεια οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει που αφορά άμεσα τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Απολαμβάνουμε τη δουλειά μας με πιστό σύμμαχο την έμπνευση και είμαστε περήφανοι όταν το έργο μας στέφεται με επιτυχίες.